Onthaalmomenten nieuwe kleuters

Welkom in de groene klas!

Naar school: het is een grote stap voor een peuter, zelfs in een kleinschalig kleuterschooltje. En ook de ouders beleven de eerste schooldag van hun kind met gemengde gevoelens. Blij, benieuwd, onzeker of een beetje ongerust -- het hoort er allemaal bij.

Om de peuters en kleuters bij ons een zo prettig mogelijke start te bieden, organiseren wij speciale onthaalmomenten. Op die dagen zijn peuters/kleuters die binnenkort naar de kikkerklas gaan en hun ouders van harte welkom om een kijkje te nemen in de klas.

Wij verwachten de ouder(s) samen met hun kleuter om 8.25u in de klas. De klaswerking start om 8.30u met het onthaalmoment. De ouder(s) schuiven gezellig mee aan op de bank en nemen met hun kleuter deel aan de klasactiviteiten, met een verhaaltje, wat vrij spel en een toiletbezoek. De juf geeft intussen uitleg geeft over de werkwijze in de klas. Tegen de speeltijd van 10 uur nemen we afscheid en gaan de ouders met hun kleuter weer naar huis.

De data voor de onthaalmomenten van het schooljaar 2019-2020 zijn nog niet gekend, maar zullen online verschijnen zodra ze gekend zijn (waarschijnlijk halverwege september).

Datum onthaalmoment Voor kleuters die instappen op:
4 november
6 januari
3 februari
2 maart
20 april
25 mei
Onthaalmomenten nieuwe kleuters | Kleuterschool 't Sparrenhof

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/a/8/tsparrenhof.be/httpd.www/includes/common.inc:2786) in drupal_send_headers() (regel 1486 van /customers/c/a/8/tsparrenhof.be/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
  • ParseError: syntax error, unexpected end of file in rules_php_eval_return() (regel 1 van /customers/c/a/8/tsparrenhof.be/httpd.www/sites/all/modules/rules/modules/php.eval.inc(179) : eval()'d code).