Kom kennis maken!

Kom kennismaken op 28/8 tussen 17 en 19u

Voor het eerst naar school, het nieuwe boekentasje op de rug, het kleine handje stevig in dat van papa of mama geklemd... De eerste schooldag is altijd een grote stap, zowel voor de kleuters als voor hun ouders.

Om de stap wat kleiner te maken en te zorgen voor een vlotte start, organiseren wij vlak voor de eerste schooldag een vrijblijvend kennismakingsmoment. Dat gaat dit jaar door op vrijdag 28 augustus van 17 tot 19u. Kleuters en hun ouders zijn van harte welkom voor een kort bezoekje aan de klas en een kennismaking met de juf (voor zover de coronamaatregelen het op dat moment toelaten). Graag tot dan!

Nog niet ingeschreven?
Door de coronacrisis was de opendeurdag van 25 april afgelast, en is je peuter misschien nog niet ingeschreven?

Geen nood: we verwelkomen je graag tijdens de twee bezoek- en inschrijfmomenten op zaterdag 22 en zaterdag 29 augustus, telkens van 9 tot 12u.

Inschrijven voor het schooljaar 2020-2021 kan al voor peuters geboren voor 18 november 2018 (de instapdata vind je op deze pagina).

Kom dus gerust al een kijkje nemen en/of inschrijven, ook al start je peuter pas later in het jaar.

Wil je alvast een voorproefje van onze school, bekijk dan het onderstaande filmpje van ons schoollied, of één van de andere filmpjes op onze site.