De buitenklas

Het sparrenbos? Dat is voor onze kleuters een magische plek. Er valt immers elke dag zoveel te zien en te ervaren! Om de kleuters in elk seizoen zoveel mogelijk natuurbeleving te kunnen bieden, legde het schoolteam samen met een aantal enthousiaste en vakkundige ouders een heuse buitenklas aan.

Voortaan zitten de juffen zodra het weer het toelaat met de kleuters in de buitenklas. Dat gebeurt meestal per klasgroep in een beurtensysteem, maar soms ook gezellig allemaal samen. De natuuravonturen in de buitenklas zijn dus niet voorbehouden aan één specifieke groep, maar zijn er gewoon voor alle Sparrenhofkleuters.

Bouw buitenklasOnze buitenklasAlle zintuigen op scherp

De buitenklas | Kleuterschool 't Sparrenhof

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/a/8/tsparrenhof.be/httpd.www/includes/common.inc:2786) in drupal_send_headers() (regel 1486 van /customers/c/a/8/tsparrenhof.be/httpd.www/includes/bootstrap.inc).
  • ParseError: syntax error, unexpected end of file in rules_php_eval_return() (regel 1 van /customers/c/a/8/tsparrenhof.be/httpd.www/sites/all/modules/rules/modules/php.eval.inc(179) : eval()'d code).